Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Kedves Látogató

A nevem Mihalkó Barbara, a Zuzmo Design megálmodója és megalkotója. 2019-ban több mint 15 év ipari munkatapasztalat után álmodtam egy nagyot és karriert váltottam. Kezdetben egy kertészeti áruda vezetésével foglalkoztam, azt tudtam, hogy növényekkel akarok foglalkozni, mert mindig is nagyon fontos volt számomra a természet közelsége. Kezdeti elképzeléseimben élőfalakat szerettem volna építeni, mígnem találkoztam az izlandi zuzmóval. Majdnem egy év kutatómunka és alapanyag keresés után, 2020-ban megalapítottam a Zuzmo Design Kft. Álmomban sem gondoltam volna, hogy két év alatt ennyi ember otthonába eljutok és ennyi intézménybe, kávézóba, edzőterembe és még sorolhatnám, hogy hova el jut majd az én kezem munkája.

Számomra mindig nagyon fontos volt az, hogy amit csinálok az csak a legjobb minőségű lehet és csak olyat adjak ki a kezem közül, amivel a vásárlóim maximálisan elégedettek lesznek, ezért folyamatosan fejlesztem az alapanyagaimat.  Számomra a munkám ott ér véget ha látom, hogy mennyire örültök a vásárolt termékeknek.

Most úgy érzem elérkeztem a következő szintre és létrehozom a saját webshopomat és bízom benne, hogy te aki most olvasod soraimat te leszel a következő boldog és elégedett vásárlóm.

Üdvözlettel,

Mihalkó Barbara